Over schoonheidssalon Belle Allure
In schoonheid en luxe genieten
Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste Céline Gardin omringt u in Belle Allure met de beste schoonheidszorgen en behandelingen voor gelaat en lichaam. Met ervaring en kennis voert zij alle behandelingen met de grootste zorg en met aandacht voor uw huidtype, noden en specifieke wensen uit.

Doordat zij steeds bijscholing volgt, kan u voortdurend rekenen op een aanbod van nieuwe behandelingen volgens de meest recente technieken en trends.

Voor de behandelingen wordt steevast gekozen voor hoogwaardige en efficiënte schoonheidsproducten, die met natuurlijke zachtheid verzorgen, ontspannen door geur en textuur, en leveren wat ze beloven. Zo verlaat u het salon niet enkel met perfect verzorgde huid of nagels, maar eveneens heerlijk ontspannen na een behandeling die ook een luxueus verwenmoment vormt.
Over schoonheidssalon Belle Allure
Speciale behandelingen en producten
Zoekt u als chemopatiënt een geschikte verzorging van uw verzwakte en geïrriteerde huid? Céline Gardin is opgeleid om u een medisch aangepaste gelaatsbehandeling aan te bieden. Zo wordt uw huidoppervlak met uiterst zachte, zuivere producten en aangepaste massagetechnieken, die de celdeling niet bevorderen, uitgebreid verzorgd.

Wenst u uw gelaats- en/of lichaamsverzorging thuis verder te zetten? Dan kan u een selectie van de gebruikte schoonheidsproducten rechtstreeks of op bestelling in het salon aankopen na de behandeling of tijdens onze openingsuren.

Kiest u om langs te komen? Bel ons eventjes op voorhand op zodat wij uw bestelling klaar kunnen zetten. Zo wordt u sneller bediend en hoeven we eventuele behandelingen van klanten niet te onderbreken.
Geniet van onze vriendinnenkorting!
Meer informatie »