Lichaamsbehandeling
Lichaamspakking, peeling en cellulite behandeling (enkel voor haar)
Schoonheidssalon Belle Allure biedt verschillende types lichaamsbehandelingen met de verzorgingsproducten van Thalgo: van relaxerende massages tot warme en comfortabele pakkings met een zuiverende, revitaliserende, voedende of verstevigende werking.

Ook vochtafdrijvende en versoepelende behandelingen van cellulite op basis van zeealgen en mineralen vindt u in ons aanbod terug. U kan deze lichaamsverzorgingen eenmalig of in kuurvorm verdeeld over 12 beurten op regelmatige tijdstippen kiezen.
Lichaamsbehandeling
Prijslijst
Prijslijst
Klassieke massage
± 60 min. - €65

Rugmassage
± 30 min. - €35

Thalgo exfoliërend ritueel
Doelmatige scrub die tevens de huid voedt.
± 30 min. - €35

Micronized algae treatment
Lichaamsbehandeling voor liefhebbers van thalassotherapie, welzijn en vitaliteit. Helpt u bij de aanzet om overtollig gewicht te verliezen en fit te worden. Versoepelt compacte cellulite. Doeltreffend in kuurvorm van 12 beurten.
± 45 min. - €70

Frigi Thalgo
Ideale lichaamsbehandeling voor zachte cellulite op de onderste ledematen, onderbuik of armen en bij doorbloedingsstoornissen gepaard met een gevoel van ongemak en zware benen. Doeltreffend in kuurvorm van 12 beurten. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of in het geval van ernstige vaatstoornissen!
± 45 min. - €50
kuurvorm 11 + 1 beurt gratis.

Silky smouth bodywrap
Relaxerende en herstellende behandeling op basis van een rijke crème met extracten uit zeealgen, rijstkiem olie en lotus, die uw huid voedt en zijdezacht doet aanvoelen.
± 20 min. - €30
Geniet van onze vriendinnenkorting!
Meer informatie »