RainPharma
Verzorgen en verwennen met natuurlijke producten
Belle Allure biedt een ruim assortiment RainPharma producten aan. Er is keuze uit zachte Skin Washes zonder zeep of detergenten, natuurzuivere scrubs, oliën en verzorgingsproducten met geconcentreerde formules voor voeten, handen, lichaam en gelaat.

Ook voor de vegetarische RainPharma eiwitshakes , het Smart Nutrition Project (snp), de befaamde Balence Box en voedingssupplementen kunt u bij Belle Allure terecht.

Graag geven we u advies hoe deze producten te gebruiken en te combineren voor een nog beter resultaat.
Verzorgen en verwennen met natuurlijke producten
RainPharma is Belgisch en maakt eerlijke, no-nonsens producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. De producten zijn samengesteld uit rijke natuurzuivere en volledig plantaardige ingrediënten van meestal lokale afkomst.

RainPharma verzorging heeft een holistische aanpak, met natuurlijke producten die zowel op de huid als van binnenuit werken. Het resultaat is een opvallend gezonde en stralende huid, die goed aanvoelt en perfect in balans is.

De geconcentreerde formules maken de producten bovendien erg zuinig in gebruik, waardoor ze niet alleen lief zijn voor uw huid maar ook voor het milieu.

Meer weten? Kom langs in ons salon om deze producten te proberen.
RainPharma Dieet / Detox

Eigenlijk zijn wij geen fan van diëten. Maar tegelijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor het feit dat obesitas wereldwijd een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. Daarom wil RainPharma als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om voorgoed van die ongezonde kilo’s verlost te raken. Zonder mensen schuldgevoelens aan te praten of met de vinger te wijzen.

SMART NUTRITION PROJECT 

 

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet 
worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf. 

> als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
> als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
> als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals BodySculptor
> als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden door ons. 

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

BALANCE BOX (RainPharma Dieet) 


Wij begeleiden je graag om je voorgoed van ongezonde kilo's te verlossen. Het RainPharma-dieet is een efficiënt totaal concept de opgebouwd is rond gezonde voeding en een gezondere levensstijl. Door de snelle start van het dieet is het een heel motiverend programma. De doordachte langetermijn visie zorgt ervoor dat de kilo's ook echt weg blijven. Dit allemaal zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder hongerlijden! Door de combinatie met de Orthomoleculaire voedingssupplementen krijg je er niet alleen een gezond gewicht maar ook een gezondere huid en bakken energie bovenop.

Het Rainpharma dieet is een begeleid afslankingsprogramma waarin je verstandig gewicht gaat gaan verliezen zonder roofbouw op je lichaam te plegen die als gevolg tot spiermassa verlies kan leiden. Het is gebasseerd op gezonde voeding, eiwit shakes en voedingssuplementen van de hoogstre klasse. Door de Nauwe begeleiding sta je er niet alleen voor. 

Hoe verloopt het "dieet"? 

Tijdens een intake gesprek van ong 1 uur krijg je alle info en worden alle producten (balancebox) uitgelegd die je nodig hebt op het programma te starten. 
Het programma bestaat uit 3 fasen waarin de eerste reeds duidelijk wordt uitgelegd. Dit is de afslankingsfase, deze wordt gevolgd tot het streef gewicht bereikt is en met een max. van 12 weken. We overlopen je dagschema, wat je mag eten en op welke tijdstippen. Ook wordt de eerste meeting gedaan. Hierbij wordt niet enkel naar het gewicht gekeken maar ook naar het vetpercentage en de spiermassa. Zo hebben we zicht dat u wel de juiste kilo's verliest. 

In de afslankingsfase zien we elkaar om de 14 dagen. Tuurlijk zijn wij steeds bereikbaar mocht u eerder vragen hebben of dergelijke. Na de max. 12 weken gaan we over naar de verzilveringsfase. In deze fase schakelen we geleidelijk aan over op een normaal eetpatroon. Hier gelden nieuwe regels en zien we elkaar ook wekelijks zodat we snel kunnen handelen. De verzilverings fase duurt steeds 9 weken. 
Na deze 9 weken heb je een gezond voedingspatroon die voor jou past. In de laatste fase "de regel van 2" komt u nog 1 maal in de maand op consultatie zodat we u nog even kunnen begeleiden en je zo je gewicht zeker kunt behouden. 

Alle concultaties zijn inbegrepen in de prijzen van de producten. 
RainPharma Dieet / Detox
Geniet van onze vriendinnenkorting!
Meer informatie »