Wimperverlenging & Lash Lift
Droomt u van lange, sexy wimpers en katachtige ogen? Wenst u op zomervakantie zonder uitgelopen mascara en oogpotlood zorgeloos uit het zwembad te stappen? Schoonheidsspecialiste Céline Gardin biedt u een oplossing in de vorm van wimperverlenging, een Lash Lift, Permanente mascara of het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Bij wimperverlenging worden losse kunstwimpertjes zorgvuldig aan de eigen wimpers gekleefd. Zo krijgt u onmiddellijk vollere, langere en eventueel ook meer gekrulde wimpers. Gedurende 3 tot 4 weken kan u genieten van perfect volle en zwoele wimpers, die u een open blik geven zonder mascara.

Een Lash Lift zorgt voor opvallend mooi, gekrulde wimpers waarbij het niet meer nodig is om mascara te dragen. Om dit effect te behouden dient u deze korte behandeling van 60 min. om de 6 à 9 weken te herhalen.
Deze behandeling is een zeer goed alternatief voor personen die allergisch zijn aan de lijm die we gebruiken voor de One by One verlenging.

De semi Permanente mascara is een goed alternatief als u gedurende 3 à 4 weken geen mascara wenst aan te doen. Hierbij worden de natuurlijke wimpers zacht gekruld en wordt er een product aangebracht die oogt als mascara.

U kan tenslotte bij Belle Allure terecht voor het verven van uw wimpers en wenkbrauwen. Dit kan u eventueel combineren met een wimperpermanent om meer gekrulde wimpers te verkrijgen. Een verfbeurt houdt ongeveer 4 à 6 weken.
Wimperverlenging & Lash Lift
Prijslijst
Prijslijst

Wimperverlenging One by One

Nieuwe set   €95
Retouche na 3 weken    €45
Retouche na 4 weken    €50
Verwijderen    €15


Lash Lifting 

Lash Lifting + kleuring   €69,59
Lash Lifting + Semi-permanente mascara    €84,95 


Semi permanente mascara 

Semi-permanente mascara    €35


Kleuren 

Kleuren wimpers    €13
Kleuren wenkbrauwen    €13
Geniet van onze vriendinnenkorting!
Meer informatie »